الجازي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

خبز الكايزر والفينو أو الصامولي

اذهب الى الأسفل

خبز الكايزر والفينو أو الصامولي Empty خبز الكايزر والفينو أو الصامولي

مُساهمة من طرف Admin السبت أكتوبر 03, 2015 2:39 am

خبز الكايزر والفينو أو الصامولي



الحقيقة العيش الفينو هنا غريب … يعني أشكال وأنواع وأحجام لكن الفينو أبو شلن Smile أو كان بشلن بقى زماانه بقى بجنية دلوقتي … المهم الفينو بتاع الفرن ده اللي بنلاقيه في كل حته في مصر مش موجود زيه هنا .. وأنا مفتقدة طعمه جدا جدا لأني متربية عليه
وأخيرا وصلت لطريقة سهلة قوي وجميلة … طبعا هنا أنا رشيت عليه سمسم وحبة البركة لكن الأصل في أبو شلن بتاع أيام زمان إنه كان – قرديحي ـ يعني بالعربي مفيش عليه أى حاجة سادة
أنا عملته قبل كده سادة وبالحجم الي كان في مصر بيكون طويل شوية ورفيع لكن المرة دي عملته تقريبا بحجم البانز أو خبز الهوت دوج اللي بنشتريه من هنا
هش وطري ولذيذ جدا جدا … جربوه وإدعوالى
المقادير وطريقة التشكيل موجودة بالفيديو … أتمنى يعجبكم

http://moghtareba.com/wp-content/uploads/2014/03/recipes/buns-moghtareba-1.jpg


Admin
Admin

عدد المساهمات : 2
تاريخ التسجيل : 22/09/2015

https://aljazi.banouta.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى